Fastighetsrådgivning

Med vår fastighetsrådgivning kan ni känna er lugna. Vår process hjälper er att identifiera era lokalbehov där förändring av befintliga lokaler eller en eventuell flytt kan bli aktuell.

Hyreskontrakt

Vi hjälper er med avtalstexterna och bilagorna. Vi kan säkerställa rätt avtalsinnehåll i ett nytt eller befintligt avtal utifrån ert företags behov och intressen. När lokalen inte längre passar er, hjälper vi till att göra en korrekt uppsägning.

Rådgivning

Vi agerar hyresgästombud och representerar er som hyresgäst med odelat fokus. Vi hjälper er att bearbeta marknaden på jakt efter passande lokaler och vi summerar/presenterar beslutsunderlag som tar er framåt i processen.

Kontakta oss

alfainred-magnus
Magnus är en av Alfas grundare. Han har jobbat inom inredningsbranschen sedan 1986 och som projektledare sedan 1997. Han har god kännedom om hur man utnyttjar kontorsytor på ett effektivt sätt. Fritiden spenderas gärna med familjen i fjällen.

Magnus Rydstedt

Jan Svensson
Jan är en av Alfas grundare. Han har mer än 20 års erfarenhet av projektledning, och har bl.a. hjälpt företag som Vattenfall, Readsoft m.fl. Fritiden fylls med idrott! Jan är tränare för sin dotters vattenpololag, går på sonens hockeymatcher samt håller sig aktiv, bl.a. som mastersimmare.

Jan Svensson

Ralph Mannehed
Ralph är projektledare på Alfa och har tidigare ansvarat för att bearbeta och förvalta relationerna med nya och befintliga kunder. Ralph har en lång erfarenhet av tjänsteförsäljning från olika branscher. Fritiden spenderar han gärna med familjen och han har ett stort intresse för segling.

Ralph Mannehed

[kontakt]