Flyttprojekt

Drömmar är till för att förverkligas. När det gäller nya lokaler kan dessvärre vägen vara kantad av kaos, driftstörningar och onödigt energiläckage. Låt därför Alfa hjälpa er så att era drömmar leder till något positivt. Vi tar hand om allt som har med era lokaler att göra.

Budget & tidsplan

Vi har 25 års erfarenhet av budget och tidsplan och vi utgår från mer än 1500 projekt och nyckeltal när vi skapar detta för just er. Vi håller i budget, tidsplan och checklistor. Allt för att undvika fördyrande nödlösningar på slutet. Vi samordnar så att inget faller mellan stolarna, och vi hjälper er med upphandlingar av stort som smått, och ser till att det är på rätt plats i rätt tid.

Effektivitet

Vi vill att förändringen som sker ska påverka er dagliga verksamhet så lite som möjligt. Medan ni fokuserar på er verksamhet och de eventuella förändringarna ni internt kommer att göra, står vi för grovjobbet och förser er med beslutsunderlag.

Kontakta oss

alfainred-magnus
Magnus är en av Alfas grundare. Han har jobbat inom inredningsbranschen sedan 1986 och som projektledare sedan 1997. Han har god kännedom om hur man utnyttjar kontorsytor på ett effektivt sätt. Fritiden spenderas gärna med familjen i fjällen.

Magnus Rydstedt

Jan Svensson
Jan är en av Alfas grundare. Han har mer än 20 års erfarenhet av projektledning, och har bl.a. hjälpt företag som Vattenfall, Readsoft m.fl. Fritiden fylls med idrott! Jan är tränare för sin dotters vattenpololag, går på sonens hockeymatcher samt håller sig aktiv, bl.a. som mastersimmare.

Jan Svensson

Ralph Mannehed
Ralph är projektledare på Alfa och har tidigare ansvarat för att bearbeta och förvalta relationerna med nya och befintliga kunder. Ralph har en lång erfarenhet av tjänsteförsäljning från olika branscher. Fritiden spenderar han gärna med familjen och han har ett stort intresse för segling.

Ralph Mannehed

[kontakt]