Inredning

Alfa har ett av marknadens bredaste sortiment inom kontorsinredning för att kunna presentera en lösning som passar just er organisation. Tillsammans med våra inredare skapar vi inredningsförslag och färgsättningar som identifierar er.

Meningen med kontorsinredning

Inredningen kan återskapa vad företaget står för, vilken vision ni har och vad ni vill förmedla. Därför bör man lägga stor vikt vid hur man nyttjar sina kontorsytor, och vilken typ av inredning man väljer. Kontorsinredningen ska vara inspirerande och användbar för användaren och besökarna. Den ska bidra till att verksamheten fungerar så smidigt som möjligt, och idag är inredning inte bara något för ögat att titta på, utan även ett verktyg för hur ni arbetar.

Miljö & ergonomi

Arbetsmiljön är ett viktigt ämne och vi lägger stor vikt vid den ergonomiska delen. En person spenderar många timmar på sin arbetsplats och det är viktigt att den är anpassad efter individens förutsättningar för att vara så funktionell och hälsosam som möjligt. Några av de områden där vi kan bistå med kunskap och hjälp är kontorsarbetsplatsen, konferensmiljöer, reception, offentliga miljöer och lunch-/pausrum.

Kontakta oss

alfainred-2015-sabine
Sabine är kontorschef på Alfa och ansvarar för den dagliga driften på kontoret. Hon har även ett finger med i det som rör ekonomi, it och webb. Kontorets allt i allo skulle man kunna säga! Hon är bosatt på Ekerö tillsammans med sin man och trivs bäst om sommaren när solen skiner.

Sabine Eld

Eva Tornblad
Eva har arbetat i branschen sedan 1999. Hon var tidigare inköpare och lokalansvarig i en helt annan bransch. Det bästa med inredaryrket är mötet med kunderna och att förverkliga deras önskemål gällande inredningen. Fritiden ägnar hon helst åt familj och vänner, skärgården och resor.

Eva Tornblad

Helen Pettersson
Helen har arbetat i inredningsbranschen sedan 1992. Hon har ett genuint intresse för färg och form vilket återspeglas i många av hennes projekt.

Helen Pettersson

alfainred-2015-lova
Lova har arbetat på Alfa sen 2010. Innan det gick hon en ettårig inredningslinje, gjorde sin praktik hos Alfa och har varit kvar sen dess!

Lova Jarl Malmstedt

  • Föräldraledig
[kontakt]