Alfa Inredningar AB
Hantverkargatan 11
112 21 Stockholm

Kontakta oss

alfainred-magnus
Magnus är en av Alfas grundare. Han har jobbat inom inredningsbranschen sedan 1986 och som projektledare sedan 1997. Han har god kännedom om hur man utnyttjar kontorsytor på ett effektivt sätt. Fritiden spenderas gärna med familjen i fjällen.

Magnus Rydstedt

Jan Svensson
Jan är en av Alfas grundare. Han har mer än 20 års erfarenhet av projektledning, och har bl.a. hjälpt företag som Vattenfall, Readsoft m.fl. Fritiden fylls med idrott! Jan är tränare för sin dotters vattenpololag, går på sonens hockeymatcher samt håller sig aktiv, bl.a. som mastersimmare.

Jan Svensson

alfainred-2015-sabine
Sabine är kontorschef på Alfa och ansvarar för den dagliga driften på kontoret. Hon har även ett finger med i det som rör ekonomi, it och webb. Kontorets allt i allo skulle man kunna säga! Hon är bosatt på Ekerö tillsammans med sin man och trivs bäst om sommaren när solen skiner.

Sabine Eld

Eva Tornblad
Eva har arbetat i branschen sedan 1999. Hon var tidigare inköpare och lokalansvarig i en helt annan bransch. Det bästa med inredaryrket är mötet med kunderna och att förverkliga deras önskemål gällande inredningen. Fritiden ägnar hon helst åt familj och vänner, skärgården och resor.

Eva Tornblad

Ralph Mannehed
Ralph är projektledare på Alfa och har tidigare ansvarat för att bearbeta och förvalta relationerna med nya och befintliga kunder. Ralph har en lång erfarenhet av tjänsteförsäljning från olika branscher. Fritiden spenderar han gärna med familjen och han har ett stort intresse för segling.

Ralph Mannehed

Helen Pettersson
Helen har arbetat i inredningsbranschen sedan 1992. Hon har ett genuint intresse för färg och form vilket återspeglas i många av hennes projekt.

Helen Pettersson

alfainred-2015-lova
Lova har arbetat på Alfa sen 2010. Innan det gick hon en ettårig inredningslinje, gjorde sin praktik hos Alfa och har varit kvar sen dess!

Lova Jarl Malmstedt

  • Föräldraledig
[kontakt]