Inredning

Alfa har ett av marknadens bredaste sortiment inom kontorsinredning för att kunna presentera en lösning som passar just er organisation. Tillsammans med våra inredare skapar vi inredningsförslag och färgsättningar som identifierar er.

Meningen med kontorsinredning

Inredningen kan återskapa vad företaget står för, vilken vision ni har och vad ni vill förmedla. Därför bör man lägga stor vikt vid hur man nyttjar sina kontorsytor, och vilken typ av inredning man väljer. Kontorsinredningen ska vara inspirerande och användbar för användaren och besökarna. Den ska bidra till att verksamheten fungerar så smidigt som möjligt, och idag är inredning inte bara något för ögat att titta på, utan även ett verktyg för hur ni arbetar.

Miljö & ergonomi

Arbetsmiljön är ett viktigt ämne och vi lägger stor vikt vid den ergonomiska delen. En person spenderar många timmar på sin arbetsplats och det är viktigt att den är anpassad efter individens förutsättningar för att vara så funktionell och hälsosam som möjligt. Några av de områden där vi kan bistå med kunskap och hjälp är kontorsarbetsplatsen, konferensmiljöer, reception, offentliga miljöer och lunch-/pausrum.

Kontakta oss

Sara Wahlbäck

  • Föräldraledig

Niklas Olshagen

  • Föräldraledig