Om Alfa

Alfa etablerades i Stockholm 1989. Under våra dryga 30 år har vi lärt oss förstå vad en bra arbetsmiljö är, och hur man skapar en sådan.

Under företagets första levnadsår var siktet helt inställt på inredning, men med tiden har vi insett vikten av att kunna erbjuda en mycket bredare tjänst än så.

Idag jobbar vi lika mycket med att hjälpa våra kunder att hitta en bra och trivsam lokal utifrån deras behov och önskemål, men även i en eventuell förhandling om deras nuvarande ytor.

Därefter projekterar vi även externa såsom interna flyttar, vilket i vissa fall leder oss till vår första pelare, inredningen. Allt detta för att ni som kund ska kunna fokusera på er dagliga verksamhet.

om-alfa-inredning

Idag arbetar vi med ett brett sortiment av produkter och tjänster, allt för att kunna tillgodose vilket behov som än finns.

Vi har byggt upp ett personligt engagemang inom organisationen och vi jobbar utifrån en stabil ekonomi som vi fått att växa genom den starka servicenivån vi alltid strävar efter.

En arbetsplats är inte bara snygg och trivsam att vistas i, den är också funktionell och bra ur hälsosynpunkt och dessutom kostnadseffektiv. Genom åren har vi jobbat med många olika typer av kunder, och vi vill därför tro oss ha kunskapen för att ta oss an uppdrag av olika karaktär, stora som små. Från kontor, offentliga miljöer och privata företag.

Förutsättningarna må vara olika och skilja sig åt, men i grund och botten handlar det om samma sak – hur bär man sig åt för att skapa den perfekta arbetsplatsen för just den här verksamheten?

Välkommen in till oss!