Referenser

Altia

Altia är ett ledande nordiskt alkoholdryckföretag inom vin- och spritmarknaderna i Norden och Baltikum.

Hållbarhet är en strategisk prioritering och en viktig framgångsfaktor för oss. Vi är stolta över att arbeta med produkter som är det bästa valet för miljön och för klimatet, som marknadsförs och konsumeras på ett ansvarsfullt sätt. Vi strävar efter att göra vår produktion koldioxidneutral fram till 2025.

Altia kontaktade Alfa då de har omorganiserat verksamheten och lokalerna var omoderna och slitna. Altia behövde nya lokaler som var anpassade för deras verksamhet med mycket mötesplatser och trivsamma arbetsplatser.

Hur tycker ni att flytten har gått?

Det har gått supersmidigt. Många beslut att ta och mycket jobb men allt har gått bra. Kollegorna på Altia tycker att flytten har gått mycket smidigt och alla är nöjda och stolta över vårt fina kontor.

Hur tycker ni att samarbetet med Alfa har varit?

Våra inredare på Alfa har varit mycket lyhörda på våra förväntningar och idéer. Vi har fått mycket hjälp med hur vi ska tänka, vanliga fallgropar och superproffsiga förslag på inredning och planering. Alfa har lyckats fånga den röda tråden i inredningen och mixat våra befintliga möbler med nya på ett bra sätt. Vi har varit mycket trygga i den röriga situationen som en flytt innebär. Förväntningar som vi hade inför denna flytten blev mycket bättre än vad vi hade kunnat hoppats på.

Vad var målsättning med flytten?

Vår målsättning var att få en arbetsplats som är anpassad till oss och till vår verksamhet. Att bli mer effektiva i vårt dagliga arbete och få en ökad trivsel och samhörighet.

“Alfa är en jättebra samarbetsparter som är proffsiga och lyhörda. Alfa såg till att vår tidsplan höll och att allt blev som vi önskade”

Jenny Skog, HR Altia