Referenser

Fastighetsbyrån Nacka

Fastighetsbyrån Nacka har under de år som de varit etablerade hjälpt många med att hitta ett nytt hem och samtidigt varit delaktiga i försäljningen av den tidigare bostaden. Medarbetarna arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang för sina kunder anpassar de sina tjänster för ett lyckat resultat.

Alfa har hjälpt Fastighetsbyrån Nacka med inredning och mindre ombyggnationer av kontoret. Då verksamheten växte behövdes även mer kontorsyta. Idag är kontoret totalt 350 kvm stort. I samband med att Fastighetsbyrån valde att utöka kontorsytan kom man i kontakt med Alfa som tidigare hjälpt andra kontor inom Fastighetsbyrån med inredning. För att den nya lokaldelen skulle gå ihop med den befintliga gjordes undertak om och ny golvmatta lades in. Målet med renoveringen var att få en helhetslösning som in i minsta detalj speglar företagets varumärke. Tidigare har man gjort förändringar i mindre omfång vilket lett till att helheten aldrig fallit på plats.

Med den nya möbleringen är arbetsplatserna mer uppdelade och avskärmade. Samtidigt har en yta med mötesrum i olika storlekar tillkommit. Allt för att ha ett snyggt och funktionellt kontor! Det märks även på medarbetarna på kontoret att de mer än gärna visar upp sin arbetsplats för kunder och samarbetspartners. Det nya kontoret bidrar till en bättre arbetsmiljö för alla!

“Under projektets gång har inredaren hela tiden hållit ihop projektet och försett oss med lösningar och förslag. De få och små komplikationer vi stött på har Alfa snabbt löst – det har knappt märkts av alls!”

Per Olofson, delägare Fastighetsbyrån Nacka