Referenser

KIA

Kia Motors Corporation grundades i maj 1944 och är Koreas äldsta tillverkare av motorfordon. Från sitt enkla ursprung att tillverka cyklar och motorcyklar, har Kia växt – som en del av Hyundai-Kia Automotive Group – till att bli världens femte största fordonstillverkare.

Kia hade vuxit ur sina lokaler som de heller inte upplevde tillräckligt representativa och moderna. Kontoret saknade vissa funktionaliteter som de behövde och önskade.

Några av Kias önskemål för det nya kontoret var att de ville ha moderna och ändamålsenliga lokaler, fler mötesrum och bättre personalutrymmen. Lokaler som andades Kia, vilka de är och vad deras varumärke står för. De ville ha lokaler som uppfyller dagens behov men som också tillåter tillväxt.

Alfa hjälpte till med flytten till nya lokaler i InfraCity samt med ny inredning. Bland annat med nya tapeter till deras konferensrum, sådant som skulle skapa känsla och profilera Kia Motors Sweden.

De har i och med flytten mer eller mindre infriat alla de önskemål om förbättringar och förändringar i den gemensamma arbetsplatsen.

www.kia.com/se/

“Alfa sätter kunden i fokus, vill leverera ett resultat som kunden verkligen är nöjd med och är villiga att gå den där extra milen för att nå ända fram.”

Jenny Eivhammar, HR Manager KIA Motors KIA