Referenser

Ottoboni

Ottoboni erbjuder ett komplett digitalt tjänsteutbud som drivs med fokus på överlägsen kundupplevelse genom att lägga till ”utsiktsperspektivet”, en explorativ process och kunskap inom affärsdesign, användarupplevelse och kreativ teknik.

Ottoboni skulle flytta ihop med systerbyråerna inom Nordic Morning.

Nordic Morning satt redan på Gävlegatan i Stockholm och hit skulle Ottoboni flytta in och få sin nya lokal, för att samarbetet skulle bli så smidigt som möjligt mellan Ottoboni och övriga bolagen inom Nordic Morning.

Alfa hjälpte till med flyttprojektledning samt inredning av deras nya lokal. En del av deras tidigare möbler återanvändes och en del nytt köptes också in.

En av de nya inredningsdetaljerna är en fin läktare som byggdes på plats, här samsas kuddar, små bord, ljuslyktor och växtlighet. Denna läktare används flitigt av Ottobonis medarbetare. Här kan man ta med sig sin dator och koppla in sig då eluttag finns utplacerade i trappan. Ett flexibelt och trevligt sätt att spendera några timmar av sin arbetsdag.

Ottoboni är mycket nöjda med samarbetet med Alfa och tycker att flytten flöt på smidigt och att kontakten med Alfa fanns där under hela resan.