Referenser

Pricer

Pricer AB har under de senaste 20 åren jobbat med utveckling av digitala prismärkningssystem för butiker.

Vi på Alfa har hjälpt Pricer med att flytta från sina tidigare lokaler i norra Sollentuna/Upplands Väsby till nya fräscha lokaler belägna centralt i city. Alfa har även stått för inredningsförslag samt färgsättning.

Pricer valde att flytta till ett mer centralt läge med mindre lokaler men som till sin fördel är mer effektiva. Lokalen är utformad som ett öppet kontor med ca 40 arbetsplatser. Det var också viktigt för kunden, med verksamhet inom både utveckling av produkter baserade på elektronikkomponenter som mjukvara samt ”vanlig” kontorsverksamhet, att arbetsplatser och andra utrymmen var modernt och funktionellt utformade.

Detta mycket för att höja standarden och den allmänna uppfattningen av företaget. Alfa bidrog med att jämföra flera olika lokaler samt ritningar av tänkbara alternativ för att kunden skulle få en bra uppfattning om hur resultatet skulle kunna bli.

“Vi berömmer Alfa för att de varit hårda med att vi som kund ska vara tydliga i vår kravspecifikation gentemot fastighetsägarna. Flytten gick smidigt enligt tidsplanen och vi tror att tydligheten med när besluten skulle fattas bidrog till mindre tidspress och friktion i projektet”

Harald Bauer Pricer