Referenser

RISE Bioekonomi

RISE Bioekonomi (fd Innventia) arbetar med forskning och utveckling med världsledande kompetens och decennier av erfarenhet.

Kärnan i RISE Bioekonomis verksamhet är ett forskningsprogram där industriföretag från hela världen samarbetar runt gemensamma utmaningar. Från detta program har många banbrytande processer och produkter inom skogsindustrisfären sitt ursprung.

RISE Bioekonomi ville ha hjälp att utforma ett nytt tema för sina anställda i samband med att de skulle gå från att sitta i egna rum till att sitta i öppet landskap. Det skulle kännas kreativt men med en lugn bas där skogen fick bli inspirationskällan.

Alfa jobbade fram en färgsättning tillsammans med kunden och slutresultatet blev harmoniskt men samtidigt uppiggande, med trä som bas och flera olika nyanser av grönt och gult.

Det var viktigt för RISE Bioekonomi att få in bra ljudabsorberande produkter då en viss avskildhet ändå skulle få finnas, så bordsskärmar och ljudabsorbenter på väggen var nödvändigt och blev fina färgklickar!